Menu

Kampreferat AaB – BSF (1-1) lørdag d. 18. november

image
20. november 2017 kl. 21:10

Normalt er det jo en fordel at spille på hjemmebane, men det er ikke gældende for AaB´s U18 DM piger. Sæsonens første 6 hjemmekampe har nemlig kun givet 3 point, da de har budt på 3 nederlag og 3 uafgjorte kampe. Omvendt er alle 4 udekampe blevet vundet, så man på den måde samlet har opnået 15 point i de 10 kampe. Efterårets sidste kamp var endnu en kamp på hjemmebane lørdag den 18/11, hvor BSF gæstede banerne på Hornevej. Nu skulle der hentes en hjemmesejr, og med 3 point kunne man desuden holde vinterpause med en top 5 placering i rækken.

Det var derfor en flok opsatte piger fra AaB, som var klar fra start. Der blev lagt et højt pres på BSF, og allerede efter 2 minutter fik Sofie Lundgaard fat i en løs tilbagelægning hos gæsterne. Hun fik afdriblet målmanden, men desværre blev vinklen lidt spids, så afslutningen endte i sidenettet.  I kampens 4. minut spillede Mathilde Carstens bolden videre til Gry Thrysøe, der med et flot langskud sendte bolden i mål uden chance for målmanden hos BSF. En perfekt start på denne kamp for hjemmeholdet.

AaB fastholdt presset på BSF, og efter 35 minutter var Gry Thrysøe meget tæt på at score endnu et mål. Efter et godt gennembrud af Sofie Lundgaard havnede bolden pludselig hos Gry, der desværre måtte se sin afslutning ramme stolpen. Kort før halvleg lavede Mathilde Carstens et flot gennembrud i venstre side og spillede bolden på tværs foran målet, hvor Julie Madsen resolut fik afsluttet. Den blev dog desværre reddet med en flot fodparade af målmanden fra BSF. AaB måtte derfor nøjes med en 1-0 føring ved halvleg trods klar overvægt i både spil og chancer.

BSF kom efter pausen meget bedre med i kampen, og pigerne fra AaB kunne slet ikke få spillet til at hænge sammen. Andrea Hoydal i AaB´s mål fik nu pludselig mere at bestille. Hun kunne dog ikke forhindre en BSF udligning efter 65 minutter, da en tilbagelægning til hende blev opsnappet af en BSF spiller, der kunne sende bolden i mål. En rigtig ærgerlig udligning, som rystede AaB en smule. Det gav efterfølgende yderligere et par chancer til BSF, men de blev flot pareret af Andrea Hoydal. I kampens sidste 15 minutter fik AaB kæmpet sig lidt tilbage og jagtede sejrsmålet til 2-1. Men det blev kun til et godt hovedstødsforsøg fra Stine Nørgaard samt et par gode langskudsforsøg fra Mathilde Carstens. Kampen endte 1-1, så AaB pigerne har endnu sæsonens første hjemmesejr til gode. Nu er der vinterpause i turneringen, hvor AaB er placeret i midten af rækken.

Kampens spiller blev velfortjent Gry Thrysøe (billedet).

Referat skrevet af Louise Dupont