Menu

Hele Nordjyllands fodboldklub søger en kommunikator til kvinde-/pigeafdelingen

image

Vi søger en kommunikator, som kan varetage AaB kvinde-/pigeafdelingens interesser i forhold til sociale medier, hjemmeside og presseindlæg. Det vil være en fordel, at du har erfaring med fodbold, men ikke nødvendigvis et krav, hvis du er open-minded og lærenem.

Arbejdsopgaverne består hovedsageligt i at sikre synlighed af AaB’s kvinde- og pigeafdeling. En synlighed som skal skabe den nødvendige interesse for kommende nye spillere, trænere og hjælpere og ikke mindst nye sponsorer.

Du vil skulle sørge for ugentlig kommunikation om holdenes resultater og kampreferater på vores egen hjemmeside www.aabaf1885.dk og på vores egen officielle facebook side https://www.facebook.com/AaBKvinder/  samt på øvrige facebook sider, som vi anvender til at sprede information om klubben på. Kampreferaterne leveres af holdledere o.a. Hvert hold leverer selv kampreferater til dig.

Du vil jævnligt skulle skrive indlæg til pressen og andre medier om kvinde-/pigeafdelingens målsætninger og resultater samt om DBU og landsholdsudtagelser m.m. Dette foregår som regel i tæt samarbejde med afdelingens ledelse. Du vil være ansvarlig for at sikre dynamik på vores hjemmeside og på vores officielle facebook side.

Vi forventer, at du besidder gode stave- og skrivekvaliteter, samt at du er kreativ og idérig, når det kommer til presseindlæg, der skal fange sponsorers og andre læseres interesse. Du er fleksibel og klar til at komme forbi AaB’s træningsanlæg i Aalborg Øst af og til for at interviewe spillere/trænere til nogle af dine presseindlæg. Du skal have en vis portion selvdisciplin, da jobbet kræver, at du tager ansvar for tilrettelæggelsen af den tid, du bruger på de ugentlige opgaver, samt at du tager ansvar for at komme med indlæg til pressen m.m., som du har fundet på.

Vi tilbyder et job som frivillig, hvor du størstedelen af tiden tilrettelægger dine egne opgaver samt den tid, du bruger derpå. Vi tilbyder stor fleksibilitet i udførelsen af opgaverne, ligesom vi giver dig mulighed for at tage ansvar for en opgave, der har stor betydning for afdelingens berettigelse.

AaB’s kvinde-/pigeafdeling er en forholdsvis nystiftet elitesportsafdeling (startet i 2011) for piger og kvinder fra 10 års alderen og opefter. Vores sportslige målsætning er at blive blandt de bedste kvindeklubber i Danmark samt at spille med i Danmarks bedste liga indenfor en kort årrække. Vi arbejder samtidig også på at opbygge en breddeafdeling, hvor piger fra Aalborg og omegn kan komme i AaB og spille fodbold bare for fornøjelsens og fodboldglædens skyld.

Du kommer til at indgå i et dynamisk og spændende arbejde med trænere og andre frivillige og kommer til at arbejde tæt sammen med afdelingens ledelse.

Du kan få mere information om afdelingen på vores hjemmeside http://www.aabaf1885.dk/sportsgrene/piger-kvinder/ ligesom du er velkommen til at kontakte Pia Nielsen på mobil 2068 2061. Ansøgningen bedes sendt til Pia Nielsen på mail pn@effektfuld.dk