Menu

Ledige jobs

AaB’s kvinde-/pigeafdeling er i en rivende udvikling og har hold i de bedste rækker fra U13 – U18 og spiller i KSV på seniorsiden med en målsætning om at spille med i den bedste kvindeliga indenfor en kort årrække. Vi har altid brug for dygtige og engagerede trænere, og vi slår løbende ledige stillinger op her på siden. Hvis en af de opslåede stillinger har din interesse, så tag endelig fat på os, men hold dig heller ikke tilbage, hvis du gerne vil have en snak med os om at blive en del af vores fantastiske setup, da vores udvikling betyder, at vi har brug for flere trænere.

Følgende jobs er ledige i AaB’s kvinde-/pigeafdeling:

 

Afdelingen:

 

Sponsoransvarlig for kvinde-/pigeafdeligen

Se mere her 

 

Kommunikator for kvinde-/pigeafdeligen

Se mere her 

 

Hvis du vil høre mere om et job i afdelingen, bedes du kontakte formanden Anna Larsen på mobil 22327232 eller mail annalarsen11@hotmail.dk

 

Ungdom:

AaB’s kvinde-/pigeafdeling søger en ambitiøs og samarbejdsorienteret assistenttræner til U18 DM

Til vores U18 DM hold søger vi en assistenttræner, som også kan varetage en del af holdlederfunktionen samt være i dialog med de andre licensklubber i forskellige sammenhænge.

Du kommer til at indgå i et meget spændende og professionelt set-up, hvor cheftræneren er en erfaren A-licenstræner. Til holdet er også tilknyttet en anden assistenttræner, en målmandstræner, fysioterapeuter, sportscoach, uddannelsesvejleder mm.

U18 DM træner 4 gange i ugen og det forventes, at du kan være til stede 3 gange samt til kampe, som er i hele Danmark. 

Hvis du vil høre mere om assistenttrænerjobbet, bedes du kontakte sportschef Morten Klessen på mobil 4191 1506 eller mail mkl@aabaf1885.dk

 

AaB’s Kvinde-/pigeafdeling søger en udviklingsorienteret træner til U14 afdelingen

Vi er på udkig efter en træner til vores liga 1 hold bestående af ca. 18 spillere.  

Det vil være fint, hvis du har en B1 eller B2 træneruddannelse.

U14 trænertemaet vil komme til at bestå af dig, en assistenttræner, en målmandstræner og en træner med ansvar for skadesforebyggende træning.

U14 træner 3 gange om ugen. Som træner for U14 vil du samtidig også blive en del af trænerteamet i AaB’s talentcenter, hvor piger i alderen 11-13 år træner ca. hver 3. uge.

Hvis du vil høre mere om stillingen, bedes du kontakte Morten Klessen på mobil 4191 1506 eller mkl@aabaf1885.dk   

 

Senior:

 

Hvis du vil høre mere om et trænerjob, bedes du kontakte Morten Klessen på mobil 41911506 eller mail mkl@aabaf1885.dk